Advies voor Mannaert en co: “Club mag eens kopen om te winnen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

11 augustus 2017 07:44 - Club Brugge heeft door het vertrek van José Izquierdo naar Brighton voor 15 miljoen euro plus 3 miljoen aan bonussen opnieuw het nodige geld in kas om de transfermarkt op te gaan. Welke spelers daarmee gehaald zullen worden, valt nog af te wachten, maar Vincent Mannaert en co krijgen alvast advies.

“De clubleiding heeft ongetwijfeld in de gaten dat er een kwaliteitsinjectie moet komen, zeker op defensief vlak”, oordeelt chef voetbal Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad. “In die zin kunnen we trainer Ivan Leko goed volgen. Er is meer nood aan snelle, goed uitvoetballende verdedigers dan aan een Izquierdo 2.0.”

“Zolang de Belgische clubs er niet in slagen goed opgeleide centrale verdedigers af te leveren, moeten die in het buitenland worden gezocht. En het mag geld kosten. Als Club Brugge dit seizoen de vooropgestelde doelen niet haalt, zal dat voor een groot deel aan de defensie liggen. Blauw-zwart manifesteerde zich in de huidige transferperiode, op Jeremy Perbet en German Mera na, vooral in het aantrekken van jong talent. Met de stille hoop om daar sportief en financieel een even grote gouden zaak als die van Izquierdo mee te doen. Nu mag de club eens ondubbelzinnig kopen om te winnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.