‘Anderlecht wil gewezen target van Club Brugge in huis halen’

René Weiler (Anderlecht)

19 augustus 2017 09:20 - Het einde van de transfermercato nadert met rasse schreden. Club Brugge hoopt zich nog gericht te versterken, maar ook de concurrentie zit allesbehalve stil. Zo zou Anderlecht zijn oog laten vallen hebben op een gewezen target van blauw-zwart.

René Weiler is allesbehalve tevreden met de start van zijn ploeg en daarom wil de Zwitserse trainer er voor het verstrijken van de transferdeadline nog een nieuwe spits bij. In zijn zoektocht naar een nieuwe aanvaller, kwam Anderlecht nu uit bij een gewezen target van Club Brugge.

Het gaat om Robert Beric, een 26-jarige Sloveen die momenteel uitkomt voor het Franse Saint-Etienne. Twee jaar geleden had Club Brugge de spits nog op het oog, toen als vervanger van de vertrokken Tom De Sutter.

Niet doorgebroken bij Saint-Etienne

Beric speelde op dat moment nog bij Rapid Wien in Oostenrijk, dat de speler niet veel later voor een bedrag van om en bij de 4,5 miljoen euro aan Saint-Etienne verkocht. In de Ligue 1 kon de sterke spits zich niet volledig doorzetten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.