Anthuenis boort 5 Club-spelers de grond in: “Hij is niet beter dan een veertigjarige Simons”

Aimé Anthuenis (analist)

27 augustus 2017 08:00 - Club Brugge werd donderdagavond uitgeschakeld door AEK Athene en moet zich daardoor vol op de competitie en Beker van België focussen in voetbalseizoen 2017-2018. Aimé Anthuenis windt er geen doekjes om in zijn analyse. 

“Wat de Belgische competitie betreft zie ik Club Brugge als een serieuze titelkandidaat. Gezien de ruime kern en bijgevolg grote onderlinge concurrentie moet het daarvoor voldoende gewapend zijn. Europees zijn ze echter te licht bevonden, wat vorig jaar al aan het licht kwam, maar nu bevestigd werd.”

“Iedereen ziet wel een reden: foute veldbezetting, geen motivatie, te veel dezelfde type spelers, de coach, maar volgens mij is het redelijk eenvoudig. Of Club nu met drie, vier of vijf achterin speelt; het blijft onvoldoende. Als ik bijvoorbeeld tegen AEK Athene onder meer de centrale as Engels-Denswil zag acteren en Palacios zag panikeren, zie ik overroepen kwaliteit.”

“Op het middenveld en voorin idem dito. Vanaken wandelt gewoon en Nakamba is niet beter dan een veertigjarige Simons. Nederigheid zal de spelers geen kwaad doen in plaats van altijd over transfers te zeuren. Het wordt tijd dat de makelaars eens de waarheid zeggen tegen hun spelers”, besluit Anthuenis in De Zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.