Anthuenis scherp voor drie Club-spelers: “Dan moet je niet zeveren over transfers”

Aimé Anthuenis (analist)

06 augustus 2017 08:52 - Club Brugge kan straks naast Zulte Waregem en Sporting Charleroi aan de leiding komen als het erin slaagt te winnen van AS Eupen. Dat staat op dit moment laatste nadat het vorige week in eigen huis forfaitcijfers aangesmeerd kreeg door Zulte Waregem. Maar Aimé Anthuenis is nog niet overtuigd door dit Club.

“Na de Europese uitschakeling heb ik een aantal bedenkingen”, stelt de analist en ex-trainer van Anderlecht en Genk in De Zondag. “Ik hoor al weken dat Denswil, Engels en Izquierdo naar het buitenland willen. Ik denk dat ze na hun Turkse prestatie beter nog wat bij Club blijven in plaats van hun broek te gaan verslijten op een invallersbank in het buitenland.”

“Als je in een belangrijke Europese wedstrijd speelt, dan moet je niet zeveren over transfers, maar voluit voetballen. Ik denk dat ze bij Club Brugge best snel schoon schip maken met al die transferbeslommeringen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.