Anthuenis verwacht tegen Kortrijk veel van deze (verrassende) Club Brugge-speler

Aimé Anthuenis (analist)

20 augustus 2017 09:51 - Club Brugge gaat vandaag op bezoek bij KV Kortrijk, dat met een 6 op 9 allesbehalve slecht aan het nieuwe seizoen begon. Toch ziet gewezen trainer en huidig analist Aimé Anthuenis blauw-zwart als favoriet.

“Dat Ivan Leko waarschijnlijk zal roteren, met het oog op de Europese opdracht tegen AEK Athene, hoeft geen probleem te vormen voor Club Brugge”, zegt Anthuenis in De Zondag. “De kern van blauw-zwart is groot genoeg om te wisselen zonder niveau te verliezen.”

De gewezen bondscoach van de Rode Duivels kijkt reikhalzend uit naar de prestatie van één Club-speler in het bijzonder: “Ik verwacht bijvoorbeeld een sterke Diaby”, aldus Anthuenis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.