‘Antwerp wil persona non grata bij Club-fans naar de Bosuil halen’

Club-fans fuck you

17 augustus 2017 04:00 - Sportief manager Luciano D’onofrio zit dezer dagen niet stil bij Antwerp. Nu de transfer van Jelle Van Damme definitief in kannen en kruiken is, wil The Great Old opnieuw met de spierballen rollen op de transfermarkt. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat de promovendus wil stunten door Ronald Vargas terug naar de Jupiler Pro League te halen. De 30-jarige Venezolaan is vooral bekend van zijn periodes bij Club Brugge en Anderlecht. Hij is voorlopig de laatste speler die zich aan de gevoelige overgang van Blauw-Zwart naar Paars-Wit waagde en is om die reden dan ook allesbehalve geliefd op Jan Breydel.

Bij Anderlecht kwam Vargas door blessures nauwelijks aan spelen toe, maar bij het Turkse Balikesehirspor en het Griekse AEK Athene kwam hij opnieuw boven water. Het nieuwe contract dat de Grieken hem voorlegden, vond de creatieve middenvelder echter te min en dus is hij sinds deze zomer een vrije speler. Een terugkeer naar België is niet ondenkbaar, want de vrouw van Vargas is een Belgische. Volgens Gazet van Antwerpen trainde hij donderdag zelfs al mee met Antwerp. Al is er nog geen akkoord over de hoge looneisen van de speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.