Beschuldigingen aan het adres van Club Brugge: “Blauw-Zwarte maffia”

Joeri Van de Velde (scheidsrechter)

23 augustus 2017 16:00 - Het ene jaar is het andere niet. Terwijl Michel Preud’homme zich begin vorig seizoen nog terecht druk maakte om een resem niet-gefloten strafschoppen, hoeft Ivan Leko dezer dagen niet bepaald te klagen over de arbitrage. Supporters van andere ploegen laten van zich horen…

Club Brugge kreeg dit seizoen al 3 loepzuivere strafschoppen, alle 3 even feilloos omgezet door Jelle Vossen. Aan de overkant ging de bal nog niet op de stip, al had dat op bezoek bij Zulte Waregem (Brandon Mechele die Peter Olayinka haakte) en op KV Kortrijk (Jordi Vanlerberghe die Christophe Lepoint een duwtje gaf) anders kunnen lopen.

Al moet het gezegd dat er – zeker tegen de Kerels – wel meerdere fases voor interpretatie vatbaar waren. Aan beide kanten. Denk maar aan de fout op Hans Vanaken op de rand van de zestien (zie onderstaande beelden). Desondanks stellen de niet-Club-fans vast dat Blauw-Zwart serieus bevoordeeld wordt tijdens voetbalseizoen 2017-2018. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.