Blessure-update over Dennis, Poulain, Acolatse en Mera

Emmanuel Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

28 augustus 2017 01:15 - Club Brugge heeft zijn Europese dreun tegen AEK Athene doorgespoeld met een ruime 4-0 overwinning tegen Standard. En zo kan Blauw-Zwart alsnog met een goed gevoel richting interlandbreak. Een pauze die voor sommige spelers welgekomen is…

Behoudens ongelukken recupereert Club na de interlands twee basisspelers. Publiekslieveling Dennis stapte vrijdag nog met krukken van het vliegtuig, maar is intussen aan de beterhand. De 19-jarige Nigeriaan hield geen letsel over aan zijn match tegen AEK en komt volgende week zaterdag tegen Moeskroen opnieuw in aanmerking voor een basisplaats.

Na de internationale matchen kan ook het seizoen van Benoît Poulain eindelijk beginnen. De 30-jarige Fransman liep in de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao een spierscheur op, maar is opnieuw fit. Tot slot meldt Het Laatste Nieuws dat ook Elton Acolatse – die indruk maakte in de voorbereiding – en German Mera eerstdaags de groepstrainingen kunnen hervatten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.