Brighton-fans door het dolle heen dankzij recordaankoop Izquierdo: “Zijn naam alleen al is 38 punten waard”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

10 augustus 2017 15:30 - De transfer van José Izquierdo is langs twee kanten recordbrekend. Bij Brighton & Hove Albion FC is onze Colombiaanse flankaanvaller de duurste aankoop in de geschiedenis van de club, terwijl het bij Club om de duurste uitgaande transfer ooit gaat. 

De fans van Brighton kunnen hun geluk alvast niet op. Zij zijn ervan overtuigd dat de Gouden Schoen uit België ook in de Premier League zal slagen. Onderstaand een bloemlezing van de meest opvallende reacties. Eerder plukte de promovendus ook al gewezen publiekslieveling Mathew Ryan bij Valencia weg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.