Bruggeling neemt zijn verantwoordelijkheid: “Mag je volledig op mijn naam schrijven”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

25 augustus 2017 00:07 - Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 3-0 nederlaag tegen AEK Athene. Nochtans was het behalen van de Europa League groepsfase één van de belangrijkste doelstellingen dit seizoen. Ethan Horvath steekt de hand in eigen boezem. 

De 22-jarige Amerikaan lag na een half uur voetballen aan de basis van het eerste tegendoelpunt en baalde achteraf enorm. “Die penaltyfout kun je volledig op mijn naam schrijven. Ik ging vol voor de bal, maar was net een fractie te laat. Op topniveau weet je echter dat het aankomt op fracties van seconden.”

“Het is in elk geval enorm jammer dat we ons niet konden plaatsen. Na de 0-0 uit de heenwedstrijd lag alles nog open, maar we waren vandaag niet op de afspraak. De Grieken waren gewoonweg beter dan ons. Het zal een slapeloze nacht worden, maar vanaf morgen moeten we focussen op de beker en de competitie”, besluit Horvath op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.