Bruggeling werd zwaar aangepakt door Kortrijk-aanhang: “Ze gooiden met muntstukken naar me”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

21 augustus 2017 08:00 - Club Brugge heeft zondagavond opnieuw een lastige klip succesvol te weten omzeilen. Zo ging een onuitgegeven elftal met 1-2 winnen op bezoek bij KV Kortrijk. Voor Ethan Horvath was het zijn eerste verplaatsing naar het Guldensporenstadion. 

En die match zal onze 22-jarige doelman wellicht niet snel vergeten. Zo keepte de Amerikaan een puike partij en zorgde hij er met enkele knappe reflexen voor dat Club de drie punten mee naar Brugge kon nemen. Al was ex-doelman Geert De Vlieger achteraf streng bij zijn beoordeling voor de Brugse goalie.

Ook de bijwijlen vijandige sfeer in het Guldensporenstadion zal Horvath niet snel vergeten. “Ik had nog nooit in dit stadion gespeeld en kende Kortrijk niet zo goed. Ze hadden mij verwittigd dat Club het er altijd moeilijk had, dat het voor Kortrijk de match van het jaar is”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Enkele fans van KVK lieten zich echter van hun kleinste kant zien. “Ze gingen ervoor en na de rust had het wat weg van een hel. Ze gooiden ook van alles naar mij, ik kreeg muntstukken en bier over me heen. Niet zo erg, ik kan daar tegen. Ik ben een Amerikaan”, lacht Horvath.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.