Brusselmans weet al wie straks kampioen wordt: “Hij zal ons verblijden met ontelbare doelpunten”

Herman Brusselmans (analist)

04 augustus 2017 15:00 - We zijn nog maar één speeldag ver in de Jupiler Pro League, maar dat is voor Herman Brusselmans genoeg om Club Brugge als titelfavoriet naar voren te schuiven. In zijn gekende stijl spreekt hij zijn bewondering uit voor de Brugse zomeraanwinst Emmanuel Dennis. 

“Wat me aanhoudend blijft boeien is de Jupiler League, en toegegeven, er is nog maar één speeldag achter de rug, maar toch kunnen we nu reeds met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid besluiten dat Club Brugge de grootste kanshebber op de titel is”, vertelt de schrijver in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“De ploeg wervelt, de trainer is een openbaring, de club staat in bloei, en met Dennis heeft men een kersvers goudhaantje in huis, dat van de supporters nu al de bijnaam ‘Black Magic’ heeft gekregen. Hij is dan ook een forse negerman die ons in de komende maanden zal verblijden met nagenoeg ontelbare doelpunten. Proficiat, Black Magic”, besluit Brusselmans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.