‘Carlos Strandberg heeft nieuwe ploeg beet’

Carlos Strandberg op training bij Club Brugge

02 augustus 2017 15:30 - Met een kern van 32 spelers zullen er wekelijks heel wat manschappen door Ivan Leko teleurgesteld moeten worden. Neem nu onze centrumspitsen. Daar is de concurrentie met Jelle Vossen, Jérémy Perbet, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Carlos Strandberg en Emmanuel Dennis groter dan ooit. Al speelt onze coach laatstgenoemde vooral op de flank uit. 

Voor Strandberg kondigden we eerder al aan dat hij moest uitkijken naar een nieuwe (tijdelijke) uitdaging. De 21-jarige Zweed kwam immers geen minuut in actie tijdens de voorbereiding. Intussen lijkt er voor hem een oplossing in de maak.

Zo kan hij volgens Sporbladet in eigen land terecht bij Malmö FF. De onderhandelingen zijn naar verluidt volop aan de gang en een akkoord zou snel kunnen volgen. Vorige winter streek Strandberg op Jan Breydel neer, om daarna meteen uitgeleend te worden aan degradant Westerlo. In ’t Kuipje kon hij echter geen potten breken en wist hij geen basisplaats te veroveren onder Jacky Mathijssen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.