Ceulemans geeft Leko tips voor zijn opstelling: “Hij is iets minder geschikt tegen AEK”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

24 augustus 2017 05:00 - Club Brugge staat nu al voor één van de belangrijkste matchen van het seizoen. Mits een nederlaag in Athene mag Blauw-Zwart de groepsfase van de Europa League immers op zijn buik schrijven. Jan Ceulemans geeft in aanloop naar het duel tegen AEK alvast wat tips aan Ivan Leko.

“Ik zou toch wat rekenen op de omschakeling”, begint Jan Ceulemans zijn betoog. “Kijk, AEK moet scoren, nog meer dan Club Brugge. Laat ze maar even komen en maak gebruik van de ruimte die daarbij vrijkomt. Je hebt Dennis die daar met zijn snelheid optimaal gebruik van kan maken. Ik zou naast hem zelfs Diaby durven te zetten: twee snelle jongens. Vossen is ook een optie, Wesley misschien iets minder. Met hem kun je het spel in de omschakeling iets minder maken.”

Tot slot is ons boegbeeld van mening dat er twee spelers zijn die bij voorkeur niet allebei aan de aftrap verschijnen. “Ik denk sowieso dat je Re­faelov en Vanaken niet samen moet opstellen. Tegen Kortrijk lukte dat wel, maar tegen een sterke tegenstander als AEK zou je te veel ruimte weggegeven. Laat Vanaken maar spelen, die is echt aan het groeien”, besluit Caje in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.