Claudemir: “Ik zeg dat niet om op een goed blaadje te staan bij de Club-fans”

Claudemir inworp (Club Brugge - Charleroi)

29 augustus 2017 11:30 - Claudemir ruilde deze zomer Club Brugge in voor een lucratief avontuur naar het Saoedi-Arabische Al-Ahli. Afgelopen zondag keerde de 29-jarige middenvelder echter terug naar Jan Breydel, om zijn ex-ploeg met 4-0 te zien winnen van Standard.

Claudemir heeft het altijd erg naar zijn zin gehad in Brugge, maar zowel de speler zelf als de club konden het aanbod van Al-Ahli niet zomaar naast zich neerleggen. In onderstaande video blikt de stille kracht terug op zijn periode bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.