‘Clement wil ex-Bruggeling naar de Freethiel halen’

Philippe Clement op persconferentie

22 augustus 2017 05:00 - Philippe Clement is bij Waasland-Beveren gestart met 5 op 12, maar vooral het voetbal dat de Waaslanders op de mat brengen oogst veel lof. Onze gewezen assistent-coach werd echter slachtoffer van zijn eigen succes, want de sterk spelende Zinho Gano verkaste voor 2 miljoen euro naar KV Oostende. En dus moet Clement op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Aanvankelijk wilde Waasland-Beveren zaken doen met Standard-speler Ryan Mmaee, maar de Rouches willen voorlopig niet afwijken van hun vraagprijs van één miljoen euro. Als alternatief denken Clement & co nu aan Tuur Dierckx.

Onze ex-flankaanvaller was vorig seizoen nog één van de uitblinkers bij Antwerp, maar past niet in de plannen van László Bölöni. Hij traint dan ook al een tijdje mee met de B-kern van The Great Old en mag definitief andere oorden opzoeken.

Clement en Dierckx werkten in het verleden al samen bij Club Brugge en worden mogelijk opnieuw herenigd bij Waasland-Beveren. Al willen ze op de Freethiel de vleugelspits bij voorkeur huren in plaats van te kopen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.