‘Club blijft ondanks advies Leko gaan voor vervangers Izquierdo’

José Izquierdo teleurgesteld (Club Brugge - AZ)

11 augustus 2017 07:14 - Ivan Leko sprak donderdag op zijn persconferentie voor de match tegen Zulte Waregem duidelijke taal over het vertrek van José Izquierdo. Een groot verlies, maar gezien de aanwezigheid van Dennis en Limbombe is een vervanger kopen geen prioriteit, luidde de boodschap van de trainer. Maar het bestuur volgt hem daar voorlopig niet in.

Volgens Het Nieuwsblad blijft Club nog altijd enkele pistes volgen om de flank te versterken. Zo zou Blauw-Zwart woensdag nog contact gehad hebben met Martin Benitez, de flankaanvaller van Independiente die al een tijdje aan Club gelinkt wordt. Hij moet 3,5 miljoen euro kosten, maar Club bracht nog geen bod uit.

Ook de komst van Luis Fernando Sinisterra zou (eindelijk) snel afgerond worden. De 18-jarige Colombiaan, die dezelfde manager als Izquierdo heeft en net als de Gouden Schoen voor Once Caldas speelde, zit al enkele weken in België, maar zette zijn handtekening nog altijd niet bij Club. Nu zou dat eindelijk gebeuren, al is Sinisterra een versterking met het oog op de toekomst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.