‘Club Brugge bereikt akkoord over opvolger van Izquierdo’

José Izquierdo (Club Brugge - Kortrijk)

20 augustus 2017 11:00 - De transfermarkt sluit op 31 augustus onverbiddelijk zijn deuren. Bij Club Brugge werkt manager Vincent Mannaert dezer dagen keihard aan enkele dossiers. Volgens de laatste geruchten zou blauw-zwart naast Saulo Decarli ook dicht bij het aantrekken van een andere speler staan.

Volgens Argentijnse media heeft Club een akkoord met Independiente omtrent de transfer van Martin Benitez (23). De polyvalente aanvallende middenvelder zou in het Jan Breydelstadion mee het vertrek van José Izquierdo moeten opvgangen.

Als we journalist Facundo Jauregui mogen geloven, dan heeft Club Brugge de speler bijna beet. Blauw-zwart zou een bedrag van om en bij de 3,5 miljoen euro op tafel moeten leggen om zich van de diensten van Benitez te verzekeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.