Club Brugge en AA Gent mogen zich op de borst kloppen met perfecte score: “45 op 45”

Anthony Limbombe (Club Brugge - AA Gent)

08 augustus 2017 16:00 - Club Brugge begon met een 6 op 6 tegen Sporting Lokeren (0-4) en KAS Eupen (3-1) aan de competitie, terwijl AA Gent de boot inging tegen Sint-Truiden (3-2) en Antwerp (0-1). Na twee speeldagen in de Jupiler Pro League bedraagt het verschil tussen beide ploegen dan ook zes punten. Op een ander vlak scoren de Buffalo’s echter even goed als Blauw-Zwart. 

“Sinds dit seizoen geven de Match Delegate, de kapitein en de trainer van de bezoekers een score aan de thuisspelende ploeg voor de staat van de grasmat. Club scoorde een prachtige 45 op 45 voor zijn eerste match”, klinkt het op onze officiële website.

“Club is, samen met AA Gent, de enige ploeg die voor dit weekend een perfecte score kreeg. Een dikke proficiat is dus op z’n plaats voor onze Greenkeepers!” Bij deze dan ook onze oprechte felicitaties voor iedereen die zich inzet voor een optimale grasmat op Jan Breydel!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.