OFFICIEEL: Club Brugge verhuurt nog één van zijn jonge talenten

Terry Osei-Berkoe (Westkapelle - Club Brugge)

20 augustus 2017 08:44 - Op dit moment beschikt Ivan Leko bij Club Brugge nog steeds over een ruime spelerskern. Voor het einde van de zomermercato hoopt het blauw-zwarte bestuur nog enkele spelers van de hand te doen. Onder hen ook sommige jonkies.

Eén van de jonge spelers die Club Brugge deze maand nog verlaat, is Terry Osei-Berkoe. De speler maakte vorig seizoen indruk bij de beloften van Club Brugge en Michel Preud’homme liet de youngster zelfs af en toe meetrainen met het eerste elftal.

De technisch vaardige aanvaller heeft in het Jan Breydelstadion echter niet meteen uitzicht op speelgelegenheid bij het eerste elftal. En daarom zal Osei-Berkoe dit seizoen ervaring opdoen bij Knokke, dat in de eerste amateurklasse uitkomt. Dat liet Club Brugge weten op zijn officiële webstek.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.