‘Club Brugge greep naast smaakmaker uit de Jupiler Pro League’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

29 augustus 2017 13:50 - Club Brugge haalde deze zomer al 10 (!) nieuwe spelers naar Jan Breydel, maar vanzelfsprekend hapten lang niet alle transfertargets toe. Zo had Blauw-Zwart zijn vizier onder meer tevergeefs gericht op Yohan Croizet.

Volgens Gazet van Antwerpen deden Vincent Mannaert & co onlangs een poging om de 25-jarige middenvelder van KV Mechelen binnen te halen. Trainer Ivan Leko kende de Fransman immers nog van tijdens zijn periode bij Oud-Heverlee Leuven. Alle partijen zaten met elkaar aan tafel en naar verluidt werd Croizet zelfs gescreend.

Uiteindelijk ging de deal echter niet door en dat lijkt er ook niet meer van te komen. Door zijn sterke seizoensbegin is de spelmaker van Malinwa er immers niet goedkoper op geworden. Het is overigens opmerkelijk hoe vaak Club al gelinkt werd met spelers van Achter de Kazerne. Yordi Vanlerberghe maakte de overstap, maar ook Elias Cobbaut, Uroš Vitas en Mats Rits werden genoemd bij de Belgische vicekampioen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.