Club Brugge haalt gewezen aanvaller terug naar Jan Breydel

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

23 augustus 2017 16:30 - De voorbije maanden waren ontzettend druk bij Club Brugge. Zo werd er gekozen voor Ivan Leko als opvolger van Michel Preud’homme en arriveerden maar liefst 10 nieuwe spelers op Jan Breydel. Maar ook bij de beloften van Blauw-Zwart verandert er een en ander. 

Zo krijgt Sven Vermant voortaan de hulp van ex-aanvaller Dieter Van Tornhout. Hij wordt T2 bij de beloften van Club Brugge en krijgt daarnaast een functie als ‘talent manager’. Dat meldt Voetbalkrant en navraag leert ons dat deze informatie correct is.

Begin dit jaar hing Van Tornhout zijn voetbalschoenen noodgedwongen aan de haak vanwege te veel last aan de knie. De gewezen targetspits beschikt al over een UEFA B-diploma en is ook gediplomeerd personal trainer. Als prof maakte hij zijn debuut bij Club en kwam hij onder meer uit voor Sparta Rotterdam, Roda JC, Antwerp en Roeselare.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.