Club Brugge krijgt steun uit Paars-Witte hoek: “Een groot volksfeest”

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

18 augustus 2017 08:50 - Club Brugge is er donderdagavond niet in geslaagd om AEK Athene opzij te zetten in het eigen Jan Breydelstadion. Daardoor moet Blauw-Zwart volgende week nog vol aan de bak in het Olympisch stadion in Griekenland. De manschappen van Ivan Leko zullen daarbij niet alleen de steun krijgen van de Brugse aanhang. 

Zo maakt Anderlecht-icoon Michel Verschueren op sociale media duidelijk dat hij voluit voor Club Brugge supportert tegen de Grieken. “In België zijn wij concurrenten, maar op Europees vlak steunen wij elkaar in het belang van de ranking”, klinkt het op Twitter. Als Blauw-Zwart zich volgende week kan kwalificeren, verwacht Mister Michel zelfs een “groot volksfeest”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.