‘Club Brugge krijgt uitstekend nieuws over basispion’

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

29 augustus 2017 00:01 - Op donderdag klokslag 12 uur ’s nachts sluit de zomermercato pas officieel, maar Club Brugge en zijn supporters lijken zich nu al in de handen te kunnen wrijven. 

Zo weet Het Laatste Nieuws dat de kans erg groot is dat Stefano Denswil ook in voetbalseizoen 2017-2018 op Jan Breydel vertoeft. “Hij blijft zo goed als zeker. De Nederlander heeft zich – mede door gebrek aan concrete aanbiedingen – neergelegd bij een verlengd verblijf. Zijn goede match tegen Standard is tekenend voor zijn hernieuwde focus”, klinkt het in de krant.

Denswil heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een stap hogerop wilde zetten, maar anderzijds gaf hij ook aan dat hij het zeker geen probleem zou vinden om langer bij Club te blijven. De centrale verdediger ligt nog tot 2020 onder contract bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.