‘Club Brugge loopt gegeerd transferdoelwit mis’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

29 augustus 2017 00:23 - Zowel langs uitgaande als inkomende zijde wordt er in de laatste dagen van de zomermercato nog wel een en ander verwacht bij Club Brugge. Eén van de veelgenoemde transfertargets lijkt echter niet richting Jan Breydel te zullen komen. 

Omdat Blauw-Zwart zich niet wist te verzekeren van de poulefase van de Europa League, is het ook een belangrijke troef kwijt om nieuwe spelers binnen te halen. Op de komst van de polyvalente aanvallende middenvelder Martinez Benitez lijken we alvast niet langer te moeten hopen.

De 23-jarige speler van Independiente gaf in Argentijnse media immers aan dat de kans op een transfer klein is. “Voor zover ik weet, blijf ik gewoon bij Independiente”, klinkt het klaar en duidelijk. Afgelopen weekend was Benitez nog goed voor twee doelpunten voor zijn club, hetgeen voor een 3-1 overwinning zorgde in de eerste match van het seizoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.