Club Brugge ontkracht opvallend transfergerucht

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

31 augustus 2017 15:50 - Op Transfer Deadline Day gebeurt er naar goede gewoonte heel wat, maar vanzelfsprekend zijn er ook de nodige transfergeruchten die met een korreltje zout genomen moeten worden. 

Zo pakten bepaalde media vandaag uit met het nieuws dat Club Brugge zou geprobeerd hebben om Anthony Limbombe te verkopen. Een opmerkelijk bericht, aangezien Anthony Limbombe al mooie dingen liet zien dit seizoen.

Op onze officiële website vallen ze dan ook uit de lucht. “Geen sprake van transfer Limbombe”, klinkt het klaar en duidelijk. “Club wil meegeven dat – in tegenstelling tot de geruchten in de krant deze morgen – er nooit sprake was van een mogelijke transfer van Limbombe. Gezien zijn ontwikkeling van de voorbije maanden ziet Club hem als een sterkhouder voor dit seizoen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.