Club Brugge stuurt KV Mechelen wandelen: verdediger mag niét naar Malinwa

Yannick Ferrera (Club Brugge - KV Mechelen)

29 augustus 2017 01:00 - Club Brugge kampt tot op heden met een erg ruime spelerskern en wil deze dan ook graag nog uitdunnen in de laatste dagen van de zomermercato. Al mag zeker niet iedereen zomaar vertrekken. Dat ondervond ook KV Mechelen aan den lijve. 

Yannick Ferrera & co hadden hun zinnen gezet op Dion Cools, maar de 21-jarige speler van Club Brugge lijkt niet langer weg te mogen op Jan Breydel. Aanvankelijk kwam de vleugelverdediger niet aan spelen toe, maar tegen KV Kortrijk en Standard maakte hij de 90 minuten vol. Ook tegen AEK Athene mocht hij vorige week donderdag na de pauze invallen.

Volgens Gazet van Antwerpen mocht Cools in eerste instantie op huurbasis vertrekken, maar heeft de belofteninternational zich intussen in de gratie van Ivan Leko weten te spelen. Ook Antwerp polste eerder al tevergeefs naar de jonge verdediger. KV Mechelen kan wel nog steeds een poging wagen bij Jérémy Perbet, die niet meteen ‘nee’ zegt tegen een avontuur Achter de Kazerne.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.