Club Brugge treft Roeselare in de zestiende finales van de Croky Cup

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

28 augustus 2017 13:33 - Maandagnamiddag werd er in Tubeke geloot voor de 1/16de finales van de Croky Cup voor voetbalseizoen 2017-2018. Club Brugge neemt het op woensdag 20 september op tegen KSV Roeselare.

Acht amateurclubs schopten het tot de zestiende finales van de Croky Cup, maar Blauw-Zwart treft met Roeselare een club uit 1B. Beloften Fran Brodic en Laurent Lemoine zijn overigens op huurbasis actief op Schiervelde. Roeselare is na drie speeldagen leider in 1B met 7 op 9.

De overige affiches 

KV Mechelen – Bocholt VV
RFC Luik – Zulte Waregem
Antwerp FC – Lierse SK
Lokeren – Beerschot-Wilrijk
KVC Westerlo – Anderlecht
KSV Roeselare – Club Brugge
KSK Heist – Standard
Kortrijk – Durbuy
Geel – AA Gent
Eupen – Rupel Boom
KV Oostende – Union
La Louvière – Charleroi
STVV – OHL
Lommel – Waasland-Beveren
Cercle Brugge – KRC Genk
Moeskroen – Tubeke

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.