Club-fan schrijft treffende afscheidsbrief voor Izquierdo: “Je danste, toverde en fladderde”

José Izquierdo met Club-fans

10 augustus 2017 15:15 - Hij heeft er even op moeten wachten, maar José Izquierdo heeft zijn felbegeerde toptransfer beet. Voortaan zal onze Colombiaanse sneltrein zijn kunstjes laten zien bij Premier League promovendus Brighton & Hove Albion FC, waar hij met Mathew Ryan meteen een oud-ploegmaat van bij Club Brugge tegen het lijf loopt. 

De Brugse fans zijn Izquierdo dankbaar voor hetgeen hij zowel op als naast het veld voor Blauw-Zwart betekend heeft, maar zullen ongetwijfeld nog vaak terugdenken aan Joske. Club-fan Jim Neyt nam met onderstaande mooie woorden afscheid van onze Gouden Schoen.

🎼Bara Bará Bere Berê🎼

José Izquierdo, je danste, toverde en fladderde de Brugse flanken af. De snelheid waarmee je de tegenstander overklaste was heerlijk om naar te kijken. Momenten waar je op je eentje in de Ghelamco Arena ons op weg zette naar de 14de landstitel. Of die keer te Leicester waar je jouw goal meepikte en er in het Brugse uitvak ‘Izquierdooo Izquierdooo Izquierdooo’ weerklonk zal ik nooit vergeten! We zagen je uitblinken, we zagen je genieten met als kers op de taart je persoonlijke bekroning, de gouden schoen. Wat was je trots! Maar je ontwapende glimlach begon de laatste weken trekken van nervositeit te vertonen. Normaal, als je in de toekomst een stapje verder wil in je carrière. We zullen je fratsen missen maar met Emmanuel Bonaventure Dennis staat er een nieuwe publiekslieveling op.
Jos, het ga je goed! 👊🏽🔵⚫️

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.