Club-fans doen hun beklag over wedstrijdverslag op Sports Late Night: “Schandalige vertoning”

Passionele Club-fans

21 augustus 2017 19:00 - In een beladen West-Vlaamse derby pakte Club Brugge zondagavond de drie punten op bezoek bij KV Kortrijk. Aan beide kanten vielen er enkele stevige overtredingen te noteren, maar volgens de Brugse aanhang werden énkel de fouten van Blauw-Zwart in beeld gebracht tijdens de uitzending van Sports Late Night.

Wie de matchverslagen van Sports Late Night en ClubTV langs elkaar legt, kan niet anders dan concluderen dat de reportage van ons officiële kanaal een vollediger beeld van de wedstrijd schetst. Heel wat Club-fans ergeren zich dan ook blauw aan het feit dat enkele forse ingrepen van De Kerels niet in het verslag op VIER werden opgenomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.