Club-fans hebben het hélémaal gehad met Extra Time: “Boycot aan de gang”

Club-fans 1891 blauwe vlagjes (Club Brugge - Genk)

22 augustus 2017 07:00 - Maandagavond werd er in Extra Time naar goede gewoonte nagepraat over het voorbije voetbalweekend. Naast moderator Frank Raes zorgden Filip Joos, Jan Mulder, Franky Van der Elst en Onur Kaya voor de nodige analyses over de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De Club-fan bleef daarbij echter opnieuw in de kou staan.

Met Anderlecht, AA Gent, Standard, KRC Genk en KV Oostende zijn er momenteel heel wat ploegen die onder de verwachtingen presteren. Zij kregen dan ook de nodige aandacht in het wekelijkse praatprogramma van Canvas.

Club Brugge en Sporting Charleroi, die beiden 12 op 12 pakten, kwamen daarentegen amper aan bod. Tot grote onvrede van de Brugse aanhang op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.