Club-fans in de wolken met nieuwkomer: “De juiste man op het juiste moment, een toptransfer”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

31 augustus 2017 14:23 - Club Brugge verraste woensdagavond vriend en vijand door Jordy Clasie weg te plukken uit de Premier League. De 26-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Southampton, weliswaar zonder aankoopoptie. 

De Brugse fans zijn alvast erg opgetogen met de komst van Clasie, die in het verleden nog samenspeelde met Ruud Vormer bij Feyenoord. Op Twitter regende het dan ook positieve reacties. Een bloemlezing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.