Club-fans zien zowel uitblinker als zwakke schakel: “Zijn we zeker dat hij niet aan AEK is verkocht?”

Passionele Club-fans

17 augustus 2017 22:55 - Club Brugge is er niet in geslaagd om AEK Athene in eigen huis te kloppen. Blauw-Zwart begon zwak, maar groeide naarmate de wedstrijd vorderde. Grote kansen bleven – ook tegen een mannetje minder – echter uit. Een scoreloos gelijkspel was dan ook een logische uitslag. 

Na een blitzstart waren de Grieken tot twee keer toe dicht bij het openingsdoelpunt dankzij een wervelende Mantalos. Ook toen Simons een bal ongelukkig devieerde moest Horvath de meubelen redden. Club herstelde het evenwicht, maar kon AEK-doelman Anestis niet bedreigen.

Na de pauze een beter Blauw-Zwart. Vanaken vond de vrijstaande Mechele, maar die kopte hoog over. Op het uur werd Livaja terecht uitgesloten en kreeg Club een uitgelezen kans om een goeie uitgangspositie bij elkaar te voetballen. De laatste pass ontbrak echter en ook de vrijschop van Denswil miste precisie. De manschappen van Ivan Leko zullen de klus dus in Athene moeten klaren.

De Brugse fans waren niet meteen tevreden met het geleverde spel. Ook met 11 tegen 10 bleven échte kansen immers uit. Terwijl Vanaken op sociale media opgehemeld werd, moest onder meer Mechele het opnieuw ontgelden. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.