Club gewaarschuwd voor volgende week: “Ze hebben het hier meestal moeilijk”

Club-spelers juichen (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

13 augustus 2017 17:29 - Club Brugge pronkt na drie speeldagen nog altijd met het maximum van de punten na zeges tegen Lokeren, AS Eupen en Zulte Waregem. Volgende week speelt het voor de derde keer in vier weken op verplaatsing, want dan maakt Club de trip naar Kortrijk.

De Kerels wonnen dit weekend van Eupen en staan met zes op negen ook netjes in de subtop. Ze hebben in het Guldensporenstadion dan ook vertrouwen in volgende week. “Uiteraard is dat een speciale match. Ze hebben het meestal moeilijk uit bij Kortrijk dus ze zijn gewaarschuwd”, vertelt aanvoerder Hannes Van Der Bruggen aan Radio 1.

De voorbije jaren ging Club immers meermaals verliezen in Kortrijk. Maar Van Der Bruggen beseft wel dat dat geen garantie is. “Ze staan op de eerste plaats met negen op negen en zijn dus in vorm”, weet hij ook.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.