Daar is Brodic weer! Club-huurling speelt perfecte debuutwedstrijd

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

27 augustus 2017 11:51 - Fran Brodic had tot dusver nog niet veel plezier beleefd aan zijn uitleenbeurt aan Roeselare. Trainer Arnauld Mercier gunde hem in de competitie nog geen speelminuten, maar in de beker mocht de 20-jarige Kroaat zaterdagavond wél opdraven. 

In de Beker van België nam Roeselare het op tegen Bilzerse Waltwilder VV, een Limburgse club die net gepromoveerd is naar de Derde Amateurklasse. Brodic kreeg zijn eerste basisplaats bij Roeselare en zette ploegmaat Guy Dufour op weg naar het openingsdoelpunt.

Nauwelijks een minuut later deed de Brugse huurling hetzelfde bij Saviour Godwin: 2-0. De bezoekers lukten nog de aansluitingstreffer, maar het was Brodic zelf die de wedstrijd besliste met de 3-1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.