De 11 namen bij AEK Athene en Club Brugge

Emmanuel Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

24 augustus 2017 19:00 - Club Brugge staat donderdagavond voor één van zijn belangrijkste matchen van het seizoen. Als Blauw-Zwart zich wil plaatsen voor de groepsfase van de Europa League moet het tegen AEK Athene een scoreloos gelijkspel uit de heenmatch zien goed te maken. 

Ivan Leko gunde afgelopen zondag tegen KV Kortrijk heel wat gevestigde waarden rust. Logischerwijs staan zij wél aan de aftrap in het Olympisch Stadion, waar straks 30.000 à 35.000 Grieken verwacht worden. Slechts 150 Club-fans reisden mee, al is dat lage aantal omwille van twee redenen niet eens verwonderlijk.

De grootste verrassing is dat onze coach vanavond niet met zijn gebruikelijke driemansdefensie speelt, maar in een 4-3-3. Daardoor staan én Dennis én Diaby én Vossen aan de aftrap. Centraal achterin moet Mechele plaatsruimen voor Denswil en Engels.

Opstelling Club Brugge

Horvath – De Bock, Denswil, Engels, Palacios – Nakamba, Vormer, Vanaken – Vossen, Dennis en Diaby

Bankzitters: Hubert, Mechele, Cools, Simons, Refaelov, Wesley en Limbombe

Opstelling AEK Athene

Anestis, Bakakis, Vranjes, Chygrynskyy, Cosic, H. Lopes, Galanopoulos, Simoes, Mantalos, Klonaridis en Lazaros

Bankzitters: Tsintotas, Galo, Ajdarevic, Johansson, Rodrigues, Traustrason en Almeida

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.