De 11 namen bij Club Brugge en AEK Athene

Marvelous Nakamba (Club Brugge - AZ)

17 augustus 2017 19:27 - Club Brugge staat voor een levensbelangrijke thuismatch tegen AEK Athene. Als Blauw-Zwart zijn kansen op de Europa League groepsfase gaaf wil houden, moet het in eigen huis een goeie uitgangspositie bij elkaar voetballen tegen de Grieken. Ivan Leko rekent daarvoor op onderstaande 11 namen.

Afgelopen vrijdag dropte onze trainer Hans Vanaken in de basis tijdens de met 1-2 gewonnen uitmatch op Zulte Waregem. De 24-jarige Limburger vervulde zijn taak met verve en was bij beide Brugse doelpunten betrokken. In tegenstelling tot de voorspellingen van de kranten mag onze nummer 10 gewoon in de basis blijven staan. Lior Refaelov valt daardoor opnieuw langs de 11 namen.

Op de linkerkant behoudt Leko het vertrouwen in Anthony Limbombe. Laurens De Bock neemt de plek op de bank in van Ahmed Touba, die op de tribune moet plaatsnemen. Achterin krijgt de driemansdefensie Simons – Denswil – Mechele opnieuw de voorkeur. Met andere woorden: dezelfde opstelling als tegen Zulte Waregem.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Simons, Denswil, Mechele – Palacios, Vormer (c), Nakamba, Limbombe, Vanaken – Dennis en Vossen

Bankzitters: Hubert, Engels, Wesley, Refaelov, Diaby, Vlietinck en De Bock

Op de tribune: Teunckens, Touba en Vanlerberghe

Opstelling AEK Athene

Anestis, Bakakis, Lopes, Vranjes, Simoes, Livaja, Cosic, Chygrynskiy, Mantalos, Galanopoulos en Klonaridis

Bankzitters: Tsintotas, Ajdarevic, Christodoulopoulos, Almeida, Galo, Johansson en Rodriguez

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.