De 11 namen bij Club Brugge en Eupen

Emmanuel Dennis in actie (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

06 augustus 2017 18:40 - Club Brugge wil zondagavond zijn Europese kater doorspoelen met een overwinning tegen Eupen. Terwijl Blauw-Zwart op de openingsspeeldag met 0-4 won van Sporting Lokeren, gingen de Panda’s in eigen huis met 0-5 onderuit tegen Zulte Waregem.

Zoals vanmorgen aangekondigd kiest Ivan Leko voor onderstaande basiself, mét Club-icoon Timmy Simons. Stefano Denswil en José Izquierdo zijn volgens de officiële website geblesseerd, andere bronnen spreken dan weer van ‘transferitis’.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Engels, Simons, Mechele – Touba, Nakamba, Vormer, Palacios – Dennis, Refaelov en Vossen

Bankzitters: Hubert, Mera, Vanaken, Diaby, Vlietinck, Limbombe en Perbet

Op de tribune: Teunckens en Vanlerberghe

Opstelling Eupen

Van Crombrugge – Blondelle, Loties, Diagne – Tirpan, Garcia, Afif – Ocansey, Verdier en Wague

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.