De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Ruud Vormer (Westkapelle - Club Brugge)

27 augustus 2017 13:22 - Club Brugge wil zondagnamiddag de Europese optater tegen AEK Athene doorspoelen tegen Standard. Om even goed te doen als leider Sporting Charleroi moet Blauw-Zwart de drie punten thuis zien te houden tegen de Rouches

Zowel bij Club als Standard enkele verrassingen in de selectie. Zo zijn zomeraanwinst Decarli en Perbet er wel bij, maar ontbreken Mera, Vanlerberghe en Engels. Dennis is dan weer geblesseerd. Bij de bezoekers blinken nog meer grote namen uit in afwezigheid. Zo doet Sá Pinto straks sowieso geen beroep op Edmilson, Kosanovic, Belfodil en Goreux.

Leko dropt de van Eintracht Braunschweig overgekomen Decarli meteen in de basis. Limbombe krijgt de voorkeur op links, Cools op rechts. Voorin kiest onze coach voor het duo Diaby – Wesley. Vossen, Refaelov, Palacios en De Bock moeten plaatsnemen op de bank.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Decarli, Mechele – Limbombe, Nakamba, Vormer, Cools – Vanaken, Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Palacios, De Bock, Vossen, Refaelov en Perbet

Op de tribune: Teunckens en Vlietinck

Opstelling Standard

Ochoa – Fai, Scholz, Laifis, Pocognoli – Agbo, Bokadi Bope – Dossevi, Mpoku, Ndongala en Raman

Bankzitters: Gillet, Emond, Marin, Luchkevych, Carlinhos, Luyindama en Djenepo

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.