De 11 namen bij Istanbul Başakşehir en Club Brugge

Emmanuel Dennis in actie (Club Brugge - AZ)

02 augustus 2017 18:26 - Club Brugge staat woensdagavond voor een aartsmoeilijke opdracht. Na de 3-3 uit de heenmatch heeft Blauw-Zwart procentueel gezien slechts 17,9% om alsnog door te stoten naar de vierde en laatste voorronde van de Champions League. Tenzij er opnieuw een doelpuntenrijk gelijkspel komt, moet Club op bezoek bij de Turkse vicekampioen winnen om nog kans te maken op het kampioenenbal.

Niet evident, zeker als je weet dat Istanbul Başakşehir al 24 wedstrijden op rij niet meer verloor in het Fatih Terim Stadion. De Turkse president Erdoğan heeft er alvast een goed oog in. Hij is vanavond één van de opvallende aanwezigen.

Zoals vanmorgen aangekondigd speelt Club Brugge met nagenoeg dezelfde basiself als tegen Sporting Lokeren. Enkel Laurens De Bock is er vanwege een kneuzing aan de kuit niet bij. Ahmed Touba neemt zijn plaats in. Dion Cools, Jordi Vanlerberghe en Jens Teunckens vallen af en moeten plaatsnemen op de tribune. De wedstrijd is vanavond live te volgen om 19.45 uur op Q2 en Proximus TV.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Engels, Mechele – Touba, Nakamba, Vormer (c), Palacios – Dennis, Refaelov en Vossen

Bankzitters: Hubert, Simons, Vanaken, Izquierdo, Vlietinck, Perbet en Diaby

Op de tribune: Cools, Vanlerberghe en Teunckens

Opstelling İstanbul Başakşehir

Volkan – Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy – Tekdemir, Emre – Visca, Mossoró, Elija – Adebayor

Alles wat je moet weten over Başakşehir – Club in 30 seconden

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.