De tijd dringt op Jan Breydel: ‘Club Brugge wil dit 4-tal nog slijten’

Dorin Rotariu (Club Brugge - Zulte Waregem)

29 augustus 2017 00:03 - Ivan Leko vindt de spelerskern van Club Brugge te ruim en mikt op zo’n 24 veldspelers, inclusief youngsters Erhan Masovic en Riley McGree. Om die situatie te bereiken zal Blauw-Zwart nog 4 spelers van de hand moeten doen. 

Ten huize Bjorn Engels wordt er serieus afgeteld naar donderdagavond 24 uur. Dan weet onze centrale verdediger immers of hij alsnog zijn gewenste transfer beet heeft. Volgens Het Laatste Nieuws wordt het zo goed als zeker Olympiakos of Fulham, tenzij in extremis nog een andere club op de proppen komt met een officieel bod.

Jérémy Perbet staat dan weer in het uitstalraam bij zowat de hele Jupiler Pro League, al lijkt KV Mechelen de meest concrete piste. Ook Ludovic Butelle moet eigenlijk weg, maar onze 34-jarige Fransman is naar verluidt niet echt gehaast. Wat Rotariu betreft, is het nog steeds de bedoeling om de Roemeense flankaanvaller uit te lenen. Voor hem is er belangstelling van Moeskroen, enkele Engelse tweedeklassers en een Deense club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.