Degryse uitermate streng voor Bruggeling: “Op deze manier mag hij een transfer vergeten”

Marc Degryse (analist)

03 augustus 2017 02:30 - Club Brugge kende woensdagavond een lastige avond in het Fatih Terim Stadion. Istanbul Başakşehir bleek immers een maatje te groot en won overtuigend met 2-0 na doelpunten van Emmanuel Adebayor en Edin Višća. Marc Degryse spaarde achteraf zijn kritiek niet. 

Stefano Denswil was in de heenwedstrijd nog de absolute uitblinker met twee vrijschopdoelpunten, maar in de terugmatch kon ook hij het tij niet keren tegen de Turken. “Denswil was vorige week nog zeer scherp, maar dat was hij nu allesbehalve. Zeker bij het eerste doelpunt (kopbal Adebayor, nvdr) gaat hij zwaar in de fout”, oordeelt Degryse.

“Als Hamburg in de tribune zat voor hem, dan zullen ze hem zeker niet nemen”, besluit de analist bij Q2. De Duitsers tonen al enige tijd belangstelling in onze centrale verdediger. Tijdens de heenmatch was er zelfs een onderhoud tussen Vincent Mannaert en een delegatie van HSV. Al zijn er ook nog enkele andere clubs geïnteresseerd in onze Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.