Degryse wijst met de vinger naar 2 Bruggelingen: “Geen geslaagd optreden”

Boskamp - Degryse - Coninx

18 augustus 2017 08:15 - Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen AEK Athene. Blauw-Zwart probeerde – zeker tegen een mannetje minder – druk te ontwikkelen, maar grote kansen bleven uit. Marc Degryse was alleszins niet onder de indruk van het aanvallende compartiment van Ivan Leko.

Jelle Vossen kreeg opnieuw het vertrouwen van onze trainer, maar de Limburgse spits kon maar weinig klaarmaken tegen de stugge Grieken. “Vossen kwam regelmatig afhaken, maar vaak te slordig. Niet echt geslaagd zijn optreden, zijn vervanging door Wesley op het uur was opvallend vroeg”, oordeelt de analist in Het Laatste Nieuws.

Al maakte Wesley eveneens allesbehalve indruk. De 20-jarige Braziliaan was de auteur van een resem overtredingen en kon de bal niet bijhouden voorin. “Wesley was niet echt gelukkig in zijn acties en kon niet wegstoppen dat hij nog matchritme mist. Misschien dat Vossen tegen tien man toch wat meer had kunnen doen in de zestienmeter”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.