Degryse zag scheidsrechter Delferière 2 keer in de fout gaan in het Guldensporenstadion

Boskamp - Degryse - Coninx

21 augustus 2017 07:01 - Sprankelend was het voetbal zeker niet, maar Club Brugge pakte zondagavond wél 12 op 12 op het veld van KV Kortrijk. Volgens Marc Degryse kwam Blauw-Zwart echter tot twee keer toe goed weg wat betreft scheidsrechterlijke beslissingen in het Guldensporenstadion.  

Eerst en vooral is Degryse van mening dat German Mera een rode kaart verdiend had in duel met Abdul Ajagun. “Dat is toch gevaarlijk, hij komt met zijn knie tegen het hoofd van Ajagun. Ik vind dat een rode kaart. Mera komt goed weg met geel. Waarom springt hij eigenlijk met zijn knie vooruit? Hij moet gecontroleerder zijn”, klinkt zijn analyse.

Al zag de analist ook positieve aspecten aan het debuut van onze Colombiaanse verdediger. “Hij won vaak de luchtduels, daar is hij beresterk in. Hij was misschien wel de beste verdediger, puur verdedigend dan. Maar je kan niet altijd vol in de duels gaan. Hij weet soms geen blijf met zijn kracht. Hij gaat altijd honderd procent in duel en daar moet hij mee oppassen.”

Tot slot was Degryse het ook in een tweede fase niet eens met Delferière, toen die geen penalty floot na een duw van Jordi Vanlerberghe in de rug van Christophe Lepoint. “Als je je handen in de rug zet, dan is het fout”, klinkt het klaar en duidelijk in Sports Late Night.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.