Denswil doet de wenkbrauwen fronsen met opmerkelijke video: “Volgens mij ben ik gewoon fit”

Stefano Denswil, blessure of transferitis

07 augustus 2017 21:06 - Stefano Denswil en José Izquierdo waren voor de competitiematch tegen Eupen twee opvallende afwezigen in de selectie van Club Brugge. “In vergelijking met de match in Istanbul vallen Denswil en Izquierdo geblesseerd uit”, klonk de uitleg op de officiële website. Hier en daar klonk echter dat het om ‘transferblessures’ ging. 

Op Instagram gooit de Nederlandse verdediger alvast nog wat olie op het vuur. “Volgens mij ben ik gewoon fit”, schrijft Denswil bij een filmpje van zijn intense workout. De hamvraag is nu natuurlijk wat de échte reden is voor de niet-selectie van Stefano tegen de Panda’s

Volgens mij ben ik gewoon fit 😉

Een bericht gedeeld door Stefano Denswil (@stefanodenswil) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.