Denswil kondigt met hilarische video verlengd verblijf bij Club Brugge aan

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

31 augustus 2017 17:33 - Stefano Denswil kon op de laatste dag van de transfermarkt plots op concrete interesse van Brighton & Hove Albion rekenen. De 24-jarige centrale verdediger overwoog een uitleenbeurt naar de Premier League, maar verkiest uiteindelijk een verlengd verblijf bij Club Brugge. 

“Ik stond open voor gesprekken met andere ploegen”, geeft Denswil toe op de officiële website. “Daarom ben ik ook afgereisd naar Brighton. Het blijft mijn ambitie om ooit de opstap te maken naar een hoger niveau. Alleen moeten alle partijen zich daar in kunnen vinden, wat nu niet het geval was. Ik heb nog een langdurige overeenkomst bij Club en heb het hier sinds mijn komst steeds erg naar mijn zin. Morgen sta ik opnieuw op het trainingsveld in Brugge en daar zal ook mijn volledige focus naartoe gaan.”

Op Instagram pakte Denswil uit met een filmpje van Leonardo DiCaprio als personage Jordan Belfort in de bekende film The Wolf of Wall Street. Onderstaand de beelden.

I got an announcement to make…. #SD24 🔵⚫️

Een bericht gedeeld door Stefano Denswil (@stefanodenswil) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.