‘Deze 6 spelers mogen nog deze maand hun koffers pakken bij Club Brugge’

Club Brugge training

03 augustus 2017 13:30 - De spelerskern van Club Brugge is op dit moment veel te ruim, waardoor de loonlasten erg hoog liggen. Het moge dan ook duidelijk zijn dat Blauw-Zwart in augustus nog heel wat spelers zal zien vertrekken.

Volgens L’Avenir is er nog versterking op komst op Jan Breydel, maar zal de beweging langs uitgaande zijde veel groter zijn. De Waalse krant spreekt van een zestal dat in de maand augustus mag vertrekken.

In het geval van Tomás Pina en Ricardo van Rhijn was dat al langer duidelijk. Zij staan zelfs niet op de ploegfoto of officiële spelerslijst op de clubwebsite. Voor onze Gouden Schoen José Izquierdo wordt er dan weer eerstdaags een doorbraak verwacht in zijn miljoenentransfer.

Ook nog een handvol uitleenbeurten?

Daarnaast gaf Vincent Mannaert eerder deze week al aan dat ook Stefano Denswil en Bjorn Engels niets in de weg gelegd wordt bij een correct bod. En tot slot zou ook Abdoulay Diaby ‘geen nee’ zeggen tegen een vertrek, aangezien de Franse Malinees niet meteen bovenaan in de pikorde van Ivan Leko staat.

Niet vernoemd door het medium, maar eveneens potentiële vertrekkers: Ludovic Butelle, Carlos Strandberg, Anthony Limbombe en Dorin Rotariu. In het geval van de laatste drie behoort een uitleenbeurt eveneens tot de opties.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.