Dit bedrag gaat Club Brugge op tafel leggen voor nieuwkomer

Club-spelers vieren overwinning met fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 augustus 2017 09:43 - Club Brugge staat op het punt om zich met Saulo Decarli (25) te versterken. De Zwitserse verdediger trainde deze week met de troepen van Ivan Leko, legde zijn medische testen reeds af en komt in principe eerstdaags over van het Duitse Eintracht Braunschweig. 

Als alles volgens plan verloopt, dan kondigt Club Brugge de transfer van Decarli héél binnenkort aan. Zaterdag kondigde een (ex-)ploegmakker van Decarli de transfer van de verdediger aan door een foto op Instagram te zetten, maar die foto verdween echter alweer snel.

Toch lijkt de transfer zo goed als in kannen en kruiken te zijn. Volgens Het Laatste Nieuws zal Club Brugge 1,5 miljoen euro overmaken op de bankrekening van Eintracht Braunschweig om de deal te beklinken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.