Dit wordt zo goed als zeker de nieuwste aanwinst van Club Brugge

Vincent Mannaert (Club Brugge)

19 augustus 2017 07:29 - Club Brugge haalde in het tussenseizoen al heel wat nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar de transferhonger van blauw-zwart is nog niet gestild. Zo is er een nieuwe inkomende transfer in de maak.

Als alles volgens plan verloopt, wordt Saulo Decarli (25) de nieuwste aanwinst van Club Brugge. Het Laatste Nieuws meldt dat de Zwitserse verdediger, die sinds deze ochtend meetraint met de troepen van Ivan Leko, in principe zal worden aangetrokken.

Donderdag legde Decarli reeds zijn medische testen af, ondertussen onderhandelt Club Brugge met Eintracht Braunschweig over een definitieve transfer. Volgens de krant kan Decarli in het Jan Breydelstadion een contract voor de komende drie seizoenen ondertekenen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.