Eersteklassetrainer bevestigt transferplannen Club Brugge: “Ik wil hem er heel graag bij”

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

15 augustus 2017 06:00 - Nog een halve maand heeft Club Brugge om zich enerzijds te versterken en om anderzijds een oplossing te zoeken voor jongens die niet in de plannen van Ivan Leko passen. Voor Dorin Rotariu wordt een uitleenbeurt alsmaar concreter. 

Rotariu hield zich in de zomer niet aan zijn individuele trainingsprogramma en keerde bijgevolg met een serieuze fysieke achterstand terug naar Jan Breydel. Daarom maakte de 22-jarige flankaanvaller nog geen enkele keer deel uit van de Brugse wedstrijdselectie.

Mircea Rednic bevestigt intussen in de Roemeense pers dat Moeskroen hem een reddingsboei wil toegooien. “Ik heb al met Roti gepraat, maar hij weet nog niet wat hij wil doen. Club Brugge heeft hem wel al laten verstaan dat de coach niet echt op hem rekent dit seizoen.”

De kans is bijgevolg reëel dat onze winger straks op Le Canonnier voetbalt. “Het klopt dat de clubs momenteel al praten over Rotariu. Ik wil hem er hier heel graag bij en dat is normaal: ik ken hem en heb hem hier nodig in Moeskroen.” Rednic had de Bruggeling in het seizoen 2015-2016 al onder zijn hoede als coach van Dinamo Boekarest.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.